Dámy, zdravím vás!
Včerejší jídelníček:
6:50 - ovesná kaše (mléko) s dvěma kousky buchty, rozdrobeno a zamícháno dohromady
11:00 - odtuč. tvaroh s dvěma lžičkami arašídového másla a trocha agáve sirupu
16:00 - svíčková s dvěma krajíčky semínkového chleba, hovězí (byla toho malá porce)
18:30 - ledový salát, eidam
21:00 - restovaná cuketa, cizrna
V předchozích dnech bylo jídelníček nemožné zapsat - nejprve jsem ani nic moc nesnědla, ale pořád uzobávala (oběd na dvakrát, tři svačinky...:D), pak u nás byl kamarád a znáte to, chystání nějakého občerstvení, společná večeře (byť já měla poloviční porci doplněnou o cottage), po které kluci vytáhli víno a sýry - 60% italský, poctivou goudu, uzrálé hermelíny... a to víno mi jako jedno z mála nepřišlo jako moc silné, takže jsem si ráda dala...:D
Tip, o kterém píši v nadpise, není nic extra nezvyklého, ale zjistila jsem, že když si do odtučněného tvarohu přimíchám nějakou dobrou příchuť, necítím se pak vůbec ošizeně, naopak jsem díky bílkovinám příjemně sytá a přitom jsem přijala jen část sladkosti, kterou bych si musela vzít, kdybych ji jedla samotnou. Taková kamufláž:) Jasně, že tvaroh nejíme samotný, ale jedině s dobrotkami, já si zkouším něco, na co mám chuť, tvarohem "naředit". Tvaroh s arašídovým máslem, kakaem (to mám na svačinu dnes:)), strouhanou Margotkou, oříškovým krémem z DM... maximum chuti, minimum výčitek:D