čtvrtek 9. srpna 2012

9. 8. + Pozdrav z výletu a cestovní jídelníčky:)

Dámy, zdravím vás!
7:30 - ovesná kaše s Hollandií a nektarinkou
10:45 - balíček křehkých plátků (65g), eidam
13:30 - žitné těstoviny, cottage, ledový salát, rajčata (připraveno z domova)
17:00 - odtuč. tvaroh smíchaný s meruňkovým kefírem a pár lžícemi vloček (namícháno na pokoji)
21:00-21:30 - rajská polévka, kuřecí maso (užrala jsem milému:)), latté (restaurace)
23:00 - kotel vanilkového rooibosu s mlékem (pokoj)

Ráno jsme vyrazili na výlet do Kutné Hory, kouzelného historického města, které nám již před několika lety učarovalo. Z mnoha důvodů jsem s sebou vzala notebook (dneska již zachránil situaci ve chvíli, kdy jsem zjistila, že jsem, já blbeček, nechala doma roztok na kontaktní čočky - stačila chvilička, abych zjistila, že kousek od našeho ubytování je Rossmann, kde tyto roztoky prodávají v dobré kvalitě a za rozumný peníz...:D), takže jestli se najde čas, budu nadále přidávat jídelníčky a třeba i nějaké postřehy. 
Co se ubytování týče, máme na pokoji miniledničku, za což jsem opravdu ráda, jídelníčky se mi díky ní budou dodržovat o poznání lépe. Už jsem ji stihla zaplnit jogurtem, kefírovým mlékem, tvarohy, cottage a i nějakou zeleninou...:) 
Mějte se krásně,
Sofie

3 komentáře:

  1. Trochu ti závidím to výletění, hezky si to užij! Jinak koukám, že už zase asi naplno zařazuješ mléčné výrobky. To veganství už nebudeš dál dodržovat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky za přání, zatím jsme spokojeni velmi:) Veganství jsem zvládla dva týdny, pak už jsem z toho ani neměla dobrý pocit a začala jíst jako předtím s tím, že se snažím volit více luštěnin a obilovin a mléko nezařazovat úplně pořád - pravdou ale je, že na ten poslední bod si mnohdy nevzpomenu...

      Vymazat
  2. V Kutné Hoře mám kamaráda, pořád si říkám jak se tam vydám, ale mám to tak daleko a naprd spoje, že tam snad asi nikdy nedorazím :D užij si to tam! :))

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie