pondělí 23. července 2012

Jídelníček 22. 7. + S čím dřepuji

Včera to nebylo nic moc, jedla jsem nepravidelně...
6:40 - ovesná kaše (voda) s vanilkovým proteinovým práškem a banánem
10:00 - nastrouhaná cuketa s olivovým olejem
14:30 - fazolačka (malá porce), řecký jogurt s vanilkovo-mandlovou příchutí
19:30 - pekingské zelí s 200g "lahůdkového" tofu (s řasou a dýňovými semínky), 2 krajíčky zrníčkového chleba
22:00 - 2 lžíce cottage, ledový salát
Pohyb: ráno 50 mountain climbers, večer 100 dřepů se zátěží (stále jsem jakási slabá a na delší workout jsem se necítila)

Je to vcelku vtipný jídelníček. Jogurt jsme si koupili s milým napůl - lákal mě, ale nechtěla jsem ho sníst celý (měl tuším 150g). Samozřejmě jsem hlad a svou polovinu přešvihla... nu což, byla to lahůdka:)
Odpoledne jsem se v práci nestihla najíst, takže jsem si připravenou krabičku se svačinou vytáhla na večeři a abych předešla chutím, vzala jsem si i chleba (měl by být žitný).
Večer jsem pak ještě milému dělala míchaná vajíčka, přidala jsem k nim i cottage a trochu si nechala na pozdní večeři - spát jsem šla v jednu, takže to vůbec ničemu nevadilo.

Na obrázku je krásná paní s tyčkou. Já tak krásná nejsem, ale tyčku mám podobnou - tedy, ani ta není tak krásná jako ta na obrázku:D, je to stará hřídel, na kterou se připevňují závaží a celé se to pak zvedá.
Vzhledem k tomu, že hřídel samotná má asi 13 kilo, mám jen ji. A rozdíl v dřepování s ní a bez ní je sakra znatelný. Každopádně se tak raději neukazuji milému, opravdu u toho nevypadám něžně a půvabně...:D

5 komentářů:

  1. Ahoj Sofie,
    mockrát děkuji za tvé rady! Zkusím o nich popřemýšlet. :) I když popravdě další zvýšení o 1000 Kj mě trochu děsí :D. Nebojím se příjmu 7000 Kj, ale toho, že už teď mi navyšování dělá problém. Nevím, kde mám kolik přidat, protože už i tak toho sním kvantum a kdybych měla ještě víc, tak asi prasknu :D.. Ale jsem za to ráda, že jím hodně, nemám hlad a hubnu. Lidi, kteří kolem mne přibírají se hrozně diví, jak můžu být schopná sníst toho tolik, aniž bych přibrala. Jsem doslova závislák (v dobrém slova smyslu) na jídle :)

    Mohu se zeptat, kde jsi sehnala tu hřídel? Dělat s ní dřepy je asi pořádná makačka..
    A tu cuketu jíš syrovou? To bych si asi moc nedokázala představit, jím jí jen tepelně zpracovanou..

    OdpovědětVymazat
  2. Ha! Konečně někdo, komu se zdá dřepování se zátěží neženské :-D Já to ve fitku prostě odmítám dělat. Můj muž to nechápe, ale já si u toho připadám tak přitažlivá jako je uklízečka z hlaváku a nějak mi prostě vadí, že mě vidí můj drahý a ostatní lidi ve fitku nevyjímaje. Dělat výpady se zátěží nad hlavou (mívám jen desítku kolo, co se dává na hřídel) mi nevadí....ale ty dřepy jsou prostě pro kulturisty :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo dřepy jsou v pohodě ale :D to ty výpady jsou horší, dřepy jsou fajn teda pokud člověk má ovládlou techniku, nedává zadek moc nízko, nehrbí záda... a s tou hřídelí to musí být něco i na ruce, to bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kde se ta tyčka dá pořídit? :D Něco takového bych do zpestření svého cvičení potřebovala. Samotné dřepy už mě nudí.

    Já vůbec nevěděla, že One day je i kniha! Tu si musím někde sehnat. A pokud je ještě lepší jak film (jako většina knih podle nichž je natočený film je), tak se těším!!

    OdpovědětVymazat
  5. Lúco - hřídel je vlastně ta tyč, co se na ní pak dá dát závaží (ty kola) a cvičit s nimi. Takže tu tyčku seženeš v téměř každém větším obchodě se sportovním vybavením.
    My doma máme nahazovací jednoručky, tuhle hřídel s pár "kolama", cvičební karimatku a nafukovací míč.........kdybych nebyla lenivá, ani do fitka chodit nemusím, tohle všehno mi bohatě stačí (plus pro sebe mám ještě natahovací gumu), ale doma se nepřinutím, tak musím používat profi budovu :-D :-D

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie