středa 15. srpna 2012

14. 8. + Zadek


6:50 - ovesná kaše s čoko-koko proteinem
11:00 - dvě malá letní jablíčka, slunečnicová semínka
14:30 - čočka, jedno a půl vajíčka:), ledový salát
18:15 - pekingské zelí, půlka dietního hermelínu
20:30 - veelká cuketa, restovaná s dvěma plátky 95% šunky

Začínáme zostra, z jídelníčku mám radost!
Bohužel s pohybem mi to včera nevyšlo - z nějakého důvodu se u mě objevily křeče v nohách:-/

Přidávám obrázek, ze kterého jsem nadšená - slečna je štíhlá, ale ne vyhublá, bohužel ji nevidíme zepředu, ale tento úhel je také skvělý...:D Skvostný zadek, možná je to spoustou dřepů, možná dispozicemi, ale protože je pevný a má krásný tvar, nevěřím, že by si chlapi stěžovali:)

14 komentářů:

  1. ta slečna je nááádhernááá! přesně tohle je pro mě "ideál krásy" , né nějaké vychrtliny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný zadek! Takový podobný měla moje sestra než hodně přibrala :/ Taková škoda :/ Ale říkejte jí to někdo.. Je spokojená taková jaká je a to je hlavní.. Jen pro její zdraví nejsou tuny čokolády každý večer moc dobré.. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, pekingské zelí jsem neměla pěkně dlouho. Když jsme doma měli leguána, tak bylo doma pořád, protože jsme ho dávali i mu, ale teďka jsem ho snad rok nejedla!! Budu se muset ozvat.
    Jistě, s tím cvičením vím, že nestačí cvičit pouze bříško. Teď se nesmím přetěžovat, proto posiluju jen břicho a jak budu mít v pohybu opět zelenou, tak zas najedu na svůj pravidelný cvičební režim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten leguán mě dostal :D Já ho kupuji, protože je to levný druh zeleniny a spolu třeba právě s tím hermelínem mi moc chutná.
      Je mi jasné, že to víš:), ale i tak jsem to napsala, protože mnoho slečen chce krásné bříško a tak nedělá snad nic jiného, než že ho posiluje a sem tam pojezdí na rotopedu - přitom pořádným tréninkem jej získá mnohem rychleji :-/

      Vymazat
  4. Ty křeče, možná málo hořčíku? Nebo nohy přetěžuješ? Já bych toho využila a donutila přítele at mi masiruje svaly na nohou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, magnésium piji denně a přesto křeče přišly, spíše to opravdu bylo tím, že jsem v práci špatně seděla. Ale mazec, nemohla jsem skoro chodit:-/ :D

      Vymazat
    2. nebo ještě zkusit rutin (buď se cpát pohankou nebo jde koupit v lékárně), kdyby to bylo od žil a ne od svalů :-)...ještě myslim draslík měl něco společnýho s křečema...

      Vymazat
  5. Ten zadok je bomba! :) Hneď by som taký brala, kde sa dá kúpiť?! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    dnes jsem objevila Tvůj blog a musím říct, nestačím zírat. Netušila jsem, že existují blogerky s problémem, kterým se "honosím" i já (už druhým rokem a stále nedokážu najít cestu ven); teď jsem po dlouhé době šťastná, že jsem objevila někoho, komu se daří dostat ze spárů přejídání, držím Ti palce, máš ve mně novou oddanou fanynku!
    Mám jeden dotaz - Tvůj milý je profesionální sportovec nebo trenér? Četla jsem zatím jen pár příspěvků, ani nevím jak jsem na to přišla :D
    Děkuju za odpověď a přeju pevnou vůli,
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi,
      díky za nadšení:D! Snažím se přidávat nějaké tipy, jak s přejídáním bojovat a doufám, že zde lidé najdou nějaké nové informace, které jim pomohou.
      Milý sportovec není, jen štíhlý chlap, který má rychlý metabolismus a posiluje, aby lépe vypadal:) Často doma cvičíme spolu a rychleji nám to utíká, teď tomu ale kvůli starostem moc nedáme ani jeden. Každopádně mu to vyřídím, potěší ho to:D!
      S tou pevnou vůlí - nápodobně:-*
      Měj se krásně, Sofie

      Vymazat
  7. Jídelníček moc pěkný :-)... jinak ta fotka - přesně jak píšeš, zadek má nádhernej a super tvar :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, jsem moc ráda, že se vám zadek líbí - bála jsem se totiž, že bude označován za příliš velký. Ale nezklamaly jste:)!

    OdpovědětVymazat
  9. Zadek má nádhernej, ale jestli bude takhle po nocích prohledávat lednici, tak kde byl.... :))

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný jídelníček! Vážně se ti to povedlo :) a ten zadek je fakt skvostnej :/, taky bych chtěla mít takový, ale to už bych asi chtěla moc :D.

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie