pátek 24. srpna 2012

23. 8. + 100 dní

Příjemný pátek - nebo kterýkoliv jiný den:) přeji!
6:50 - ovesná kaše s Hollandií, kostičkou malinové 70% čokolády, mandle
10:00 - dýňová a slunečnicová semínka (hádejte, kdo si zapomněl svačinu...)
13:00 - kuřecí nudličky s paprikou a rajčaty v orientální jogurtové omáčce s bazalkou a oregánem, podáváno s kopečky celozrnného kuskusu
16:00 - sójové vločky, ředkvičky, olivový olej, pekingské zelí
19:30 - omeleta se sýrem a knackebroty
21:00 - meloun (daly jsme si s mamkou, to se neodmítá:))


Dnes bych vám chtěla ukázat blog, ze kterého jsem nadšená - je to blog Nikki a jmenuje se  Chci se cítit a být FIT. Najdete jej na stránce http://mojetelo.blogspot.cz/.
Nikki je mladá maminka, která za tři měsíce zhubla 12 kilogramů a vypadá jako jiný člověk! 
Posuďte samy a rozhodně navštivte její blog!!!

A právě Nikki mě přivedla k rozhodnutí, že i já chci během 100 dní změnit sama sebe - chci opravdu být spokojená sama se sebou, jak zní heslo mého blogu. Od konce května, kdy jsem blog založila, jsem se toho o sobě mnoho dozvěděla a mám pro to mnohem lepší a snadnější podmínky než dříve, už jen proto, že jsem své vysněné váhy dosáhla a také vím, že bez srovnané psychiky si váhu neudržím! Pokud počítám ode dneška (a pokud počítám správně:)), 100. den mého snažení připadne na 1. prosince - a vzhledem k tomu, že v prosinci mám narozeniny plus oslavíme 6. výročí s milým (a já tuším nějaké pěkné a významné překvapení:)), je to ideální šance tyto události oslavit se sakra pěknou postavou a skvělým pocitem ze sebe samé:)
Jo a taky mě napadlo, že bychom pak konečně mohli využít možnost nechat se v ateliéru vyfotit od jednoho z blízkých - profi fotografa... hmmm:)!

10 komentářů:

  1. Blog Nikki znám, chodím i na fórum, oboje je skvělé :) Přeji mnoho úspěchů v nadcházejících 100 dnech, motivaci máš obrovskou!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo blog Nikki je super. Ráda ho čtu. A určitě taky držím pěsti aby se ti všechno povedlo tak jak si přeješ a aby i to velké překvapení bylo opravdu skvělé ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Její blog jsem viděla poprvé minulý týden a celý den (v práci) jsem jen zírala a obdivovala a odhodlala se. Je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  4. Doufám že je to TO významné překvapení, to největší; držím palce ať sto dní dobře zvládneš :)
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky děkuji, uvidíme, jak to nakonec dopadne, ale těšit se můžu, že jo:D!

      Vymazat
  5. Na blog Niky taky chodím :). Máš skvělej oběd :) mnam mnam, taky bych si něco takového mohla udělat.

    OdpovědětVymazat
  6. To mě nalákalo, 100 dní.. to by šlo

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :) No, s tím komentem, který jsi mi psala na blog ohledně mého cvičebního plánu naprosto souhlasím :) Dva dny jsem jela podle něj a dneska se už nemůžu ani hnout :D Rozhodla jsem se teda podle tvojí rady kombinovat 6 Week 6 Pack s jiným cvičením... mě to bylo hned podezřelý, že bych měla cvičit 3 týdny denně úplně stejné cviky :)
    Blog Nikki znám a mám ho taky moc ráda :)
    Přeju ti, abys za těch 100 dní byla maximálně spokojená ;) Já se taky ty svoje 3 měsíce budu snažit co to půjde :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi :D Je super, že si to zkusila jinak a těší mě, že ti v tom pomohl i můj komentář:) Každopádně se netýrej a mysli na to, že se máš ráda a nepotřebuješ podávat přehnané výkony na úkor fyzické slabosti a už vůbec nemáš zapotřebí něco někomu dokazovat. Každopádně díky za povzbuzení a i já ti moc držím palce, jsi má velká inspirace!

      Vymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie