úterý 28. srpna 2012

Ocenění Liebster Blog Award



Dámy, přiznám se, že původně jsem chtěla toto ocenění ignorovat. Upřímně, působí na mě jako klasická řetězovka s cílem zviditelnit se - řetězovky nesnáším, zviditelňování mi také není blízké... Ale pak jsem si řekla, na co si to probůh hraji, jistěže mě vaše přízeň velice těší:)!  Takže:

Díky za nominování 
Holky vážím si toho a zvláště u Adele mě to moc těší - obdivuji tvou pevnou vůli, respekt Adele:)!

Pravidla ocenění:
  •  poděkování osobě, která ocenění udělila
  •  odkázat zpět na osobu, která mi ocenění udělila
  •  navrhnout dalších pět blogů na ocenění s méně než 200 čtenáři
  •  informovat bloggery o nominaci ocenění
  •  umístit ocenění na blog

Moje ocenění:
http://coco-choc.blog.cz/ - Neskutečná inspirace v mých kuchařských a hlavně pečících začátcích, recepty jsou snadné, zdravé a vy-ni-ka-jí-cí!
http://delicious-blog-lucie.blogspot.cz - Tady platí totéž co u Coco, zdroj inspirace když mám chuť zdravě mlsat:) Navíc je to moc hezký blog, na který se krásně dívá a dají se u něj trávit hodiny.
http://juicygirl-thisismyway.blogspot.cz/ - Je obdivuhodné, co Juicy dokázala! Nevzdává se, ale ani doufám, že to moc nepřežene, byla by škoda příliš zhubnout... 
http://mojetelo.blogspot.cz - Nikki je hrdinka, za 100 dní dokázala své tělo přeměnit k nepoznání! Navíc tak ukázala všem maminkám, že nemusejí zanevřít na štíhlé, pružné tělo.

A protože tělo souvisí nejen s jídlem:
http://sasaburger.blogspot.cz/ - Opravdu čtivý deníček, který hltáme zvláště my, dlouhodobě zadané - sice nevím, zda to Sájí ocení, ale... uvidíme:D

7 komentářů:

  1. Jsem ráda, že sis to rozmyslela! :) :D Mě tohle ocenění děsně zvedlo náladu a říkala sem si, že nic není zbytečné, že to, co píšu na blog někdo čte a že ho to i baví! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem v tom hrozná - na jednu stranu mě komentáře, počet návštěv, pravidelní čtenáři a vůbec všechny projevy obliby blogu vždycky velice potěší a mám z nich radost a chlubím se tím příteli:), na druhou stranu jsem si blog začala psát proto, že jsem našla práci, kde mám k dispozici počítač a když nemám úkol, tak je ten počítač volný:D, čili jako koníček sama pro sebe - a tak komentování příspěvků flákám a vůbec to celé beru s rezervou:-/
      Možná je to i tím, že patřím ke starším "bloggerkám", většinou jste ve věku mé mladší ségry...:D

      Vymazat
    2. Původně jsem se na to dívala stejně, též mi není "náct" a stejně jako nepřeposílám meily "pošli, jinak budeš ..." tak jsem nejdřív nechtěla ani tohle, ale ve finále mne zahřálo, že stále jsou ti, co mne baví číst :-)

      Vymazat
    3. S komentáři se musi počítat kdyz si založíte blog :) hlavne kdyz někoho baví číst vaše myšlenkové pochody ;) :D ale nejlepší je, kdyz jste někomu inspirací :)

      Vymazat
    4. Watermelon, když já jsem introvert a samotnou mě chvílemi až děsí, kolik lidí mě a tyto mé myšlenkové pochody "sleduje"... :D Samozřejmě to ber s nadsázkou, ale až tak daleko od pravdy nejsem - píši někde jídelníčky z restaurací, hospod a akcí s kamarády? Jak říkám, fakt jsem introvert...:D Každopádně mne vaše přízeň neskutečně těší a pomáhá, navíc vědomí, že i já můžu někoho "nakopnout" k lepšímu pocitu ze sebe sama je úžasný...:)

      Vymazat
  2. gratuluji a děkuji za tipy :)
    a ten tvůj tvarožník! ňami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)! Na blogy holek určitě doporučuji podívat se, všechny jsou skvělé. A za pochvalu tvarožníku taktéž díky:)!

      Vymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie