neděle 3. června 2012

Jídelníček 3. června

Dneska neděle byla - a za pár hodin už nebude... Tento víkend jsem si užila, doufám, že vy také!


Dnešní jídelníček:
8:00 - fazolové brownies podle Fitnessgirl (3 kousky z 8:))
10:00 - tvarohový dortík s vločkovým korpusem (1/9) 
13:00 - mexické jáhly , ledový salát a rajče
16:00 - 200g cottage
19:30 - 75g tuňák s cibulkou a kapkou oleje, salátová okurka a pekingské zelí
Hodnoty: 6800 kJ, 108g bílkovin, 48g tuků, 180g sacharidů
Pohyb: dopoledne ZWOW 15 (30min), dřepy a výpady se zátěží (10min), protahování s Cassey z Blogilates (10min)
odpoledne eliptical (30min), Bikini Blaster 3: Abs Abs Abs! (13min)


S dneškem jsem spokojená! Včera večer jsem upekla dortík na nedělní snídani a protože jsem měla rozehřátou troubu, rovnou jsem připravila i velice jednoduché fazolové brownies. Kakao jsem z poloviny nahradila karobem a přidala jsem jedno vajíčko, protože těsto se mi zdálo opravdu moc suché (i když takové zřejmě má být:)). Pochutnala jsem si moc!
Pohybu dnes bylo dost, další tři dny totiž budu v práci a to se mé cvičení smrskne na večerní půlhodinky. Navíc mi to po včerejšku vůbec neuškodilo:)


Ještě dodám, že video Cassey (Blogilates) Abs Abs Abs! jsem dnes zkusila poprvé a jsem nadšená - určitě jej budu zařazovat častěji, břicho dostalo opravdu zabrat! Působí sice opravdu legračně, říkala jsem si, že to přece nic není, klouzat si zvesela po podlaze... no, po pár opakováních mě to přešlo:D



2 komentáře:

  1. Jéé, já taky zrovna dneska dělala Abs Abs Abs! od Cassey :D Zajímavé cvičení, měla jsem na něj hezké barvné papírové talířky, které jsme kupovali a Vánoce na cukroví - konečně mají využití :D Musím přiznat, že jsem to ale chvílemi flákala a dávala si nějak moc přestávek. Příště to musím napravit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) Dnes jsem narazila na tvé stránky, a musím říct, že jsem NADŠENÁ! :) Dozvěděla jsem se něco víc o tom, co jsem jen tušila, a zjistila jsem, že to co dělám a myslím si, že dělám hodně, je oproti tobě nic :D Můj pohyb znamená - ZWOW, další den Cassey, pak zase Cassey, pak třeba zase ZWOW (s tím, že to většinou nezvládnu do konce, dostávám zabrat - nemůžu dýchat, i když nejsem alergik ani nic takového :) ). Teď se na 8 měsíců stěhuji do Prahy, takže doufám, že tam upravím svůj jídelníček a začnu na sobě víc dělat, protože mě nenapadá, co bych tam jiného dělala :D
    Děkuji za inspiraci!:)

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie