středa 6. června 2012

Jídelníček 6. června

Dneska jsem si dala toto:
6:50 - tvarohový dortík s ovesným korpusem (ještě mám 2 kousky:D!), 50g hrušky a 50g Hollandie (zbytek jsem si odložila, nakonec to zbaštil přítel:))
8:00-9:00 - 2 kávy s mlékem (cca 100ml)
11:00 - čína s rýží (80g rýže natural, 40g sójových kostek, 150g zeleninové směsi na čínu)
14:30 - vanilkový tvaroh (100g vanilkového polotuč. tvarohu, 100g odtuč. tvarohu), 3 křehké plátky
16:45 - 65g mozzarella light, salát (ledový salát, rajčata)
19:45 - první chod: 75g tuňák, ledový salát, druhý chod: 300g restované cukety smíchané se 100g cottage (v obojím kapka olivového oleje)
Hodnoty: 7200 kJ, 140g bílkovin, 46g tuků, 175g sacharidů
Pohyb: dopoledne ZWOW 14 (18min čistého času), 
odpoledne 10min eliptical, 3x12 výpady + thrusters + mrtvý tah, pak ještě 30 dřepů (vše se zátěží - hřídel 10kg, kterou jsem u cviků i zvedala), chvilka na leg-masteru a po-řá-dný strečink:)


7200 kJ je na mé poměry vyšší příjem, ale těch 200 kJ navíc je ani ne 50 kcal, takže absolutně v klidu. Hodinku po kávách jsem cvičila (mimochodem je super se ve volnu probudit jako do práce), půl hodiny poté oběd a odpoledne salát opět hodinu před cvičením. Dva chody večeře proto, že jsem už měla velký hlad, který po tuňákovi tak úplně nezmizel:)

Určitě jste si všimly, že někdy cvičím 2x denně. Je to většinou tak, že dopoledne si něco odjedu sama a odpoledne cvičí milý - rozhodně nevydržím jen tak sedět, zvláště když si k tomu motivačně pouští údernou muziku. Je to navíc úžasně sbližující, oba jedeme naplno, i beze slov se navzájem povzbuzujeme a ... Prostě je to sbližující a já si toho po těch letech, co jsme spolu, nesmírně vážím:)!

5 komentářů:

  1. To je milé, že se podporujete navzájem :) My jsme teď s přítelem cvičili poprvé pilates spolu a taky to mělo něco do sebe. Po zkouškovém bychom chtěli začít běhat, už se na to těším :)

    Teď se zeptám možná hloupě, ale on se prodává vanilkový tvaroh? A kde? Úplně se mi seběhly sliny, když jsem si to přečetla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj M., díky za komentář:) Vždycky se mi moc líbí páry, které spolu vidím běhat. Určitě budete také vypadat moc hezky:)! Osobně bych běhání dlouho neudýchala, ale rádi sem tam vyjedeme na kole. U toho běhání navíc budete oproti pilates pěkně propocení, budete potřebovat sprchu, do toho ty endorfiny... jak říkám, je to opravdu sbližující:D!

      Vanilkový tvaroh kupuji ve svém milovaném Lidlu - myslím, že stojí cca 20 Kč (ale nevybavuji si přesně), je ho 400g a je výborný! Hodnoty zde - http://www.kaloricketabulky.cz/pilos-tvaroh-homogenizovany-vanilkovy/ - já si jej míchám 1:1 s nízkotučným, z dietních důvodů:)

      Vymazat
    2. Páni, ty máš bohatou fantazii. Ke společné sprše jsem se při představě běhu ve dvou ještě nedostala :D

      Děkuji za info! Určitě se po něm porozhlédnu, až budu v Lidlu. Co se týče zdravého stravování, tak jsem úplný začátečník. Snažím se kupovat "správné" potraviny, ale tím, že nechci hubnout, tak nemám nijak striktní jídelníček. Jím v podstatě to, na co mám chuť, čas od času zhřeším, ale jinak si myslím, že to se mnou není tak špatné o:) Přesto moc ráda chodím na blogy o zdravém stravování a životním stylu, vždy se něčemu novému přiučím :)

      Vymazat
    3. Ona to není ani tak fantazie, jako zkušenosti...:D

      Vanilkový tvaroh ale určitě nedělá jen Lidl, v Tescu jsem také nějaký viděla a řekla bych, že v marketeh budou i jiné druhy. Jen ten z Lidlu mi moc chutná a těch 400g je za skvělou cenu.
      Já se přiznám, že se nemůžu dočkat období, kdy nebudu chtít hubnout a budu jen udržovat váhu, jak říkáš, "správnými" potravinami:D! A dělala jsem to stejně jako ty, jedla zdravé, poctivé jídlo a ráda si o něm četla a zkoušela nové recepty a suroviny:) Teď bych chtěla ještě v červnu jet naplno a pak už pomalu zvolnit a jíst zase jako předtím, ale o něco lépe, protože sama cítím, že odeznívají problémy, které jsem s jídlem měla - tak pevnou postavu, jakou mám teď, jsem neměla nikdy a takové tělo pak člověk nemůže nemít rád...:)

      Vymazat
    4. Já jsem ráno naběhla do Alberta a ejhle, měla jsem v košíku dva tvarohy, předtím jsem asi byla fakt slepá :D Pořídila jsem si příchutě citron-limetka a jahoda-malina a teda mňamka :)

      Postavu máš skvělou, obdivuju lidi s vůlí. A nejvíce motivační je pro mě tvoje břicho, na to je radost pohledět! Také pracuju na svém pekáči buchet, snad ho jednou docílím ne v břiše, ale na břiše :)

      Vymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie