pondělí 11. června 2012

Včera jsem to ještě zvládla, dneska už ne.

8:00 - špaldová krupička s půlkou banánu
11:30 - červená čočka s kari, restovanou cuketou a plátkem šunky
12:00 - 15:00 - čokoláda, buchta, tvaroh s mandlemi, oříšky, tyčinky, tousty...
Nevím, jestli mi je víc špatně z toho jídla nebo ze mě samotné.
Snažila jsem se postupně ošálit sama sebe, nepovedlo se. Je fakt, že v takové míře jsem to neudělala už dlouho, vždycky jsem to nějak zvládla. Navíc náznaky byly už včera, ale nevím, jak se toho zbavit nadobro. S takovou si tu váhu neudržím.


Plán na zbytek dne:
1) Uklidím kuchyň, udělám oběd na zítra. U toho budu pít zelený čaj.
2) Za hodinku až dvě si zacvičím.
3) Po cvičení si dám kuřecí vývar, který jsem dopoledne uvařila a k tomu bílkoviny.
4) Na večeři si dám opět polévku nebo dušená rajčata, která jsem si udělala včera. Opět přidám bílkoviny.


Je mi z toho smutno...

11 komentářů:

  1. Budu držet palce, zhruba před týdnem se mi stalo to samé... Hlavně hlavu vzhůru, nenechat se tím strhnout, zacvičit si a snažit se si dát jen tu lehkou večeři, nic víc k tomu a jít brzy spát! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také se mi to stává, sice né často. Ale přece!;) To bude dobrý, jednou se to stát může! Mě někdy pomáhá ovocná žvejka! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce, at s tím nějak zabojuješ .)

    OdpovědětVymazat
  4. hlavu vzhůru :) jak říkají holky, tohle se stane každému. Nechtěj vědět, jak to kolikrát dopadne u mě. Moc ráda bych s tebou spřátelila ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Neblázni, z toho ti vůbec nemusí být smutno. Postavu máš už super, dle mě není třeba to hrotit do extrémů, že si nedopřeješ to, na co máš zrovna chuť! :) Neříkám, abys každý den rabovala lednici, ale však o nic nejde, když třeba i každý den s něčím malým zhřešíš. Ale udělám ti radost a prozradím ti, co jsem udělala dneska ze špatného pocitu z testu z účta - snědla jsem na posezení dva větrníky :D A víš co? Vůbec mě to netankuje, nesmíš se tím nechat tak pohltit. Já jídlo prostě miluju (a nezdravé taky) a nehodlám se některých věcí vzdát, pokud jsou dávkovány v rozumné míře. Však žijem jen jednou a nechci žít s pocitem, že něco nesmím a být z toho skleslá. Navíc si to pak mnohonásobně vykompenzuju pohybem, což je podle mě důležitější. Nesedět doma a nebrečet nad rozlitým mlíkem, což ty ale v žádném případě neděláš a za to máš můj obdiv. Tak hlavu vzhůru ;)

    OdpovědětVymazat
  6. co třeba přidat večer nějaké sacharidy? nemyslím jen dneska, ale každodenně ...

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se to taky stává, zrovna v posledních dnech mě to taky přepadlo. Ale asi je to normální...jak tak čtu rzné blogy a diskuze, tak se to snad každému občas přihodí. Navíc, pokud je to třeba 1 do měsíce, tak se podle mě není třeba stresovat. Ony se takové "prasečí" dny i doporučují :D Ale vím, že je to nepříjemný pocit :-/ Tak hlavu vzhůru, budu zase líp! Ty máš všechno zmáknuté a určitě zvládneš od zítřka jíst zase krásně zdravě, jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě pomáhá mít ke každýmu jídlu sacharidy...i když mam jen jogurt tak si do něj dam dvě lžíce vloček...takže pak už musim jen překonat tu čtvrt hodinu po obědě a večeři, do mýho mozku prostě nejdřív dojde že už sem plná a pak teprv že sem jedla i sachry :-D...ale něco jinýho to je se zaháněnim nervů no :-(...hlavně je podle mě nejdůležitější to tolik neřešit, přejít to s tim že jednou za čas se nic nestane...

    OdpovědětVymazat
  9. Hlavně si z toho nic nedělej, zachovej paniku, zítra bude líp, uvidíš. Když se stane, tak se stane:) beauty-and-style.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. občas se stane :) nedělej si z toho hlavu, jeden den přece nic nezmění, a určitě to nepřibereš hned vše zpátky, aspoň sis pěkně popohnala metabolismus :) dej si zítra nějaký odlehčený den a pořádně si zacvič, zas bude dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Takových dnů jsem měla mnoho a vždycky se to promítlo na váze, nejhorší je když ani cvičit nemůžeš, např jako já teď. (mám pooperační období))

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie