úterý 31. července 2012

Obrázek dne - stres a sladké



Fascinující, viďte:D
Zároveň musím přiznat, že je to jeden z důvodů, proč mám v poslední době problém s přidáváním jídelníčků. Jím zdravě, ale je to tady večer čokoláda u filmu s milým, tady si chystáme snídani a já si dám více, udělám mu tak dobrou večeři, že mu kus ujím... Jak jsem nedávno psala, nemáme teď úplně dobré období, takže si (nám) život zpříjemňuji i touto formou (romantická snídaně si s ovesnými vločkami moc neslučuje:)). Navíc špatně spím, čili jsem unavená na cvičení a mám na vše málo energie... na druhé straně jsem u pana Fořta četla, že stres zvyšuje potřeby metabolismu třeba i o 20 %, takže alespoň malá útěcha by byla:D


ALE!
Teď se dívám, že je to můj 100. příspěvek.
První stovka byla rozjezdová, tak proč to od zítřka neroztočit naplno? Zdravě a štíhle! Protože co mě povzbudí více než zdravé jídlo a dostatek pohybu...:)!

5 komentářů:

  1. Já teda myslím, že ovesná kaše je dokonale romantická :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, když máš stres jez víc, víz ovoce, víc zeleniny, ovesné vločky jsou náhodou super romantické, jen si vyhraj s aranží :) Ke stovce gratuluju, těším se na pětistovku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak sem s další stovkou příspěvků. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je milý příspěvek, tak hodně síly! .)

    OdpovědětVymazat
  5. To je mi líto, že to máš teď tak stresující. Určitě se to za chvíli zlepší a bude v pohodě, aby jsi mohla pokračovat v cestě za svým cílem :)

    Jinak..ten obrázek je úžasný..nikdy mě to nenapadlo ¨:D

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie